Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61220
Title: Інтегрований підхід підготовки збірної команди НАУ з футзалу
Authors: Гарнусова, В.В.
Совгіря, Т.М.
Коротя, В.В.
Keywords: футзал
підготовка футболістів
інтегрований підхід
етапи підготовки
фізичні якості
тактичні здібності
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гарнусова В.В., Совгіря Т.М., Коротя В.В. Інтегрований підхід підготовки збірної команди НАУ з футзалу // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XVІІІ Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - С. 29 - 32.
Abstract: Футбол є одним з найпопулярніших видів спорту в світі, та має велике значення як для спортивної галузі, так і для суспільства загалом. Заняття цим видом спортусприяють розвиткузагальних фізичнихнавичок, загальної фізичної форми та зміцненню здоров’я. Він об'єднує людей різних культур та національностей, сприяє формуванню лідерських навичок та командної дисципліни. Матчі з цього виду спорту залучають 29 велику кількість глядачів і створюють видовищні та емоційні моменти. Футбол має великий вплив на суспільство як цікавий, емоційний вид змагань, загартовуючи спортивний дух як гравців, так і вболівальників.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61220
Appears in Collections:XVIIІ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2023)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.