Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61573
Title: Інноваційні технології формування тривимірних просторових даних в кадастрових системах
Authors: Гаращенко, Т.В.
Keywords: кадастрові системи
об'єкти нерухомості
3D-моделі
тривимірний простір
Issue Date: Oct-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гаращенко Т.В. Інноваційні технології формування тривимірних просторових даних в кадастрових системах // І Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційна економіка: перспективи та технології»: Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 5 жовтня 2023 р.). К.: НАУ, 2023. – стр. 12-14
Abstract: Сьогодні не зважаючи на певні досягнення у сфері автоматизації та цифровізації ведення кадастрових систем, актуальною є проблема розроб­ ки технологій, методів та інформаційних моделей рішень для створення та інтелектуалізації кадастрових систем. Міжнародний досвід цифрової тра­ нсформації у вирішенні зазначених завдань передбачає перехід до триви­ мірного просторового відображення об'єктів нерухомості та територій. Цей підхід стикається з значними технічними, юридичними, кадровими та економічними викликами. Тривимірний погляд на території та об’єкти нерухомості розглядається як основний базис для розвитку повноцінної цифрової держави.
Description: 1. Зацерковний В. І. Геоінформаційні системи і системи дистанційно­ го зондування Землі в задачах ефективного землекористування. Матема­ тичне моделювання в економіці. 2014. Вип. 1. С. 40-48. 2. Hreshchuk H., Kolodiy P. Usage of GIS - Technologies for Plots of Land Registration // Geomatics and environmental engineering. 2016. Vol. 10. № 4. P. 49-53.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61573
Appears in Collections:І Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційна економіка: перспективи та технології»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdfтези доповіді56.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.