Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61619
Title: Роль інноваційної інфраструктури в технологічному розвитку економіки
Authors: Шкуратов, О.І.
Keywords: оптимальний баланс
технології
інноваційна політика
інфраструктура
Issue Date: Oct-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шкуратов О.І. Роль інноваційної інфраструктури в технологічному розвитку економіки // І Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційна економіка: перспективи та технології»: Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 5 жовтня 2023 р.). К.: НАУ, 2023. – стр. 44-46
Abstract: В процесі поступового формуванням національної інноваційної сис­теми вітчизняної економіки виникає оптимальний баланс між її основни­ми складовими, що базуються на інноваційній інфраструктурі: середовищем, що формує знання та наукову продукцію, підприємницьким секто­ром, а також механізмами трансферу технологій. Нині сформований поча­тковий базис для створення наукових парків, центрів колективного корис­тування науковим обладнанням, бізнес-інкубаторів, центрів трансферу технологій, інноваційних кластерів та особливих економічних зон, орієнтованих на технологічний розвиток. Однак, наразі система організації те­хнологічного розвитку економіки, поки не відповідає своєму призначен­ню, яке полягає в забезпеченні масштабного створення та впровадження нової техніки та технологій, а також впровадження сучасних організаційних і маркетингових рішень.
Description: 1. Наукова та науково-технічна діяльність в Україні у 2022 році: науково-аналітична доповідь / Т.В. Писаренко, Т.К. Куранда та ін. К.: УкрІН- ТЕІ, 2023. 94 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61619
Appears in Collections:І Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційна економіка: перспективи та технології»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdfтези доповіді54.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.