Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61834
Title: Перспективи використання штучного інтелекту в міжнародному бізнесі
Authors: Радюк, Владислав Сергійович
Keywords: дипломна робота
штучний інтелект
цифрова трансформація
великі дані
міжнародний бізнес
етика використання
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Радюк В.С. Перспективи використання штучного інтелекту в міжнародному бізнесі. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет.- Київ, 2023. - 111 с.
Abstract: Сучасний світ переживає значні трансформації у сфері бізнесу під впливом стрімкого розвитку технологій. Одним з найбільш значущих та обіцяючих напрямків є використання штучного інтелекту в міжнародному бізнесі. Штучний інтелект (ШІ) відкриває нові можливості для оптимізації процесів, підвищення ефективності та забезпечення конкурентоспроможності підприємств у глобальному масштабі. Перш за все, у зв'язку зі зростанням складності міжнародного бізнесу, підприємства шукають нові інноваційні способи розв'язання проблем та прийняття стратегічних рішень. ШІ може бути потужним інструментом для аналізу великих обсягів даних, розробки прогностичних моделей та автоматичного прийняття рішень на основі навчання з підкріпленням. По-друге, використання штучного інтелекту у міжнародному бізнесі дозволяє підприємствам покращити ефективність маркетингових стратегій та продажів. По-третє, штучний інтелект має потенціал для оптимізації логістики та поставок у міжнародному бізнесі. Автоматизовані системи можуть керувати складськими запасами, прогнозувати попит, раціоналізувати маршрути та забезпечувати ефективну логістичну ланцюг.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародний бізнес». Керівник проекту: доктор економічних наук, професор Грущинська Наталія Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61834
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_292_РадюкВС.pdfДипломна робота1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.