Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61840
Title: Тенденції розвитку світових вантажних та пасажирських авіаперевезень в кризових умовах
Authors: Колесник, Марина Сергіївна
Keywords: дипломна робота
авіаційні пасажирські перевезення
авіаційні вантажні перевезення
спільний авіаційний простір
кризові умови
світова авіаційна індустрія
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Колесник М.С. Тенденції розвитку світових вантажних та пасажирських авіаперевезень в кризових умовах. Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет.- Київ, 2023. - 106 с.
Abstract: Повітряний транспорт є важливим фактором економічного зростання та розвитку. Він сприяє інтеграції у світову економіку і пропонує дуже важливе сполучення на національному, регіональному та міжнародному рівнях. Він генерує торгівлю, дає поштовх у розвитку туризму і створює можливості для працевлаштування в даному секторі. Цей вид транспорту вважається одним з найсучасніших у сфері перевезень. Світ приділяє значну увагу розвитку повітряного транспорту майже у всіх країнах. Повітряний транспорт не потребує конкретного місця розташування для своїх операцій. Найважливішою перевагою авіаперевезень є їхня швидкість. Це один з найшвидших видів транспорту, але ціна його експлуатації надзвичайно висока. Однак у розвинених країнах, таких як США, Німеччина та ін., цей вид транспорту є дуже популярним і складає жорстку конкуренцію залізничному. У даний час у всьому світі повітряний транспорт активно використовується як для пасажирських, так і для вантажних перевезень. Розвиток ринку авіатранспортних перевезень є свого роду відображенням зміни економічного стану різних територій. Зокрема, збільшення затребуваності авіаперельотів з боку населення, говорить про зростання добробуту громадян.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародні економічні відносини». Керівник проекту: кандидат економічних наук, доцент Набок Інна Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61840
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_292_КолесникМС.pdfДипломна робота1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.