Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61847
Title: Методи і засоби створення мультимедійного контенту із застосуванням штучного інтелекту
Authors: Каплюк, Олександр Романович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
мультимедійний контент
штучний інтелект
розробка
моделювання
створення
звук
обробка відео
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Каплюк О. Р. Методи і засоби створення мультимедійного контенту із застосуванням штучного інтелекту. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. – 99 с.
Abstract: Однією з основних причин актуальності даної теми є безперервне зростання популярності та значення мультимедійного контенту в сучасному світі. Зображення, відео, аудіо та інші форми мультимедійного вмісту стали необхідним елементом для розваг, освіти, маркетингу, освітніх та бізнес-проектів. Широкий спектр застосувань мультимедіа включає в себе від розважальних веб-серіалів до серйозних ділових презентацій та навчальних курсів. Розвиток штучного інтелекту у світі і технологічній індустрії відкриває нові горизонти для створення мультимедійного контенту. Алгоритми машинного навчання, нейронні мережі та інші інструменти штучного інтелекту вже зараз здатні до автоматизованого оброблення, аналізу та створення різноманітних мультимедійних матеріалів. Це відкриває можливість створювати більш інноваційний та високоякісний контент за допомогою генерації та обробки. Застосування мультимедійного контенту з допомогою штучного інтелекту в освіті та бізнесі є дуже перспективним.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Гальченко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61847
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_186_Каплюк О.Р.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр3.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.