Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61850
Title: Методи і засоби розробки навчального онлайн-порталу для закладу вищої освіти
Authors: Гніденко, Сергій Олександрович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
освітній портал
онлайн-портал
ресурс
розробка
макет
мультимедійний ресурс
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гніденко С.О. Методи і засоби розробки навчального онлайн-порталу для закладу вищої освіти. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. – 100 с.
Abstract: Навчальні онлайн-портали стають ключовим інструментом для досягнення цієї мети, адже вони дозволяють ефективно організовувати навчальний процес, забезпечувати доступ до різноманітних навчальних ресурсів та створювати інтерактивні заняття. Крім того, вони дозволяють розвивати нові методи та підходи до навчання, сприяють індивідуалізації освітнього процесу і вдосконаленню якості навчання. Освітні онлайн-портали надають можливість організувати самостійну роботу студентів, яка є невід’ємною складовою навчального процесу. Подальший розвиток онлайн-освіти вимагає дослідження та впровадження передових методів і технологій, щоб забезпечити ефективність та доступність освіти на всіх рівнях. Тому дослідження методів і засобів розробки навчального онлайнпорталу для закладу вищої освіти є актуальним і важливим завданням, спрямованим на підвищення якості освіти та покращення доступу до неї.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Гальченко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61850
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_186_Гніденко С.О.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр4.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.