Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61859
Title: Методи створення віртуальних турів для їх подальшої інтеграції в віртуальні музеї
Authors: Чернякова, Вікторія Валеріївна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
віртуальний тур
авіація
створення
панорама
музей
обробка зображень
користувач
зображення
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чернякова В. В. «Методи створення віртуальних турів для їх подальшої інтеграції в віртуальні музеї. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. – 85 с.
Abstract: Дослідження уособлює вивчення характерних властивостей розробок віртуальних турів та інтеграцію їх у віртуальні музеї. Авіація це одна з наймолодших галузей у світі. Розвиток та поширення цієї теми у світі не зупиняється навіть сьогодні. Сучасний розвиток авіації дуже швидкий. Дослідження та інновації в галузі літаків, двигунів роблять цю галузь дуже актуальною та цікавою для дослідження. На сьогоднішній день музеї авіації відкривають вікна у захопливий світ льотного мистецтва. Ці заклади не просто зберігають історію авіації, але й відзначаються інтерактивними виставками, які дозволяють відвідувачам дізнатися більше про різні види літальних апаратів, вивчити принципи їх роботи та відчути неперевершену енергію. У музеях авіації можна побачити різні легендарні літаки, здійснити віртуальні подорожі на симуляторах, та дізнатись багато про великих авіаторів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Лобода Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61859
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_186_Чернякова В.В.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр4.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.