Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61955
Title: Міжнародно-правовий захист прав дітей в умовах воєнного конфлікту: проблеми ефективності та чинники впливу
Authors: Рогозін, Георгій Миколайович
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
захист прав дітей
воєнний конфлікт
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Рогозін Г.М. Міжнародно-правовий захист прав дітей в умовах воєнного конфлікту: проблеми ефективності та чинники впливу. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 115 с.
Abstract: У нинішньому безпековому середовищі цивільне населення, в тому числі діти, стають об'єктами нападів у збройних конфліктах з боку державних і недержавних суб'єктів, включаючи терористичні організації, а їхня безпека використовується для досягнення військових цілей; це стало ще більш очевидним у зв'язку з агресивною війною Росії проти України. Через двадцять три роки після початку ХХІ століття, молодь у гарячих точках світу все ще піддається катуванням, каліцтвам і вбивствам, вербується озброєними групами і наражається на численні загрози в результаті масового переміщення. Незважаючи на певний прогрес у становленні системи міжнародно-правового захисту прав дитини, зокрема підписання низки важливих договорів, конвенцій, ухвалення національних планів дій щодо припинення порушень прав дітей, багато з похмурих реалій продовжують зберігатися або навіть погіршуються в умовах загроз глобальної безпеки.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.і.н., Широкова-Мурараш О.Г.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61955
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Рогозін Г.М..pdf888.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.