Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61956
Title: Правонаступництво щодо відповідальності держав за міжнародно-протиправні діяння
Authors: Медведенко, Ілля Юрійович
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
правонаступництво
міжнародно-протиправні діяння
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Медведенко І.Ю. Правонаступництво щодо відповідальності держав за міжнародно-протиправні діяння. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 108 с.
Abstract: На даний момент питання правонаступництва відповідальності держав стоїть у центрі гарячих дискусій у міжнародному праві та в межах зарубіжного наукового співтовариства. Дійсно, питання правонаступництва держави щодо відповідальності є складним у світлі того, що, на даний момент, не існує конкретного міжнародно-правого документу, механізму, чи послідовної практики, якими б могли користуватись держави під час вирішення питання прийняття на себе відповідальності. Як вже було вказано раніше, розгляд даного питання ускладнює непослідовна та різноманітна практика держав стосовно правонаступництва відповідальності у міжнародному праві, а, як ми знаємо, практика держав багато на що впливає в питанні подальшої кодифікації конкретних норм міжнародного права. Відповідно, розгляд та охоплення науковими працями даної неврегульованої сфери міжнародного права, більшою мірою ставить перед собою завдання: розробити і систематизувати наявну роздроблену практику держав; проаналізувати сучасний стан та відношення держав до питання правонаступництва; виокремити та дослідити найрізноманітніші ситуації правонаступництва відповідальності; визначити належне існуюче міжнародне законодавство, яке може стати основою для створення єдиного кодифікованого акту, що регулює питання правонаступництва відповідальності держав; надати теоретичне осмислення питанню правонаступництва щодо відповідальності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.ю.н., Прощаєв В.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61956
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Медведенко І.Ю..pdf641.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.