Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62119
Title: Організація і методика обліку, аналізу та аудиту формування витрат підприємства
Authors: Сіренко, Владислава Олегівна
Keywords: облік
аналіз
підприємство
витрати
звітність
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сіренко О.В. Організація і методика обліку, аналізу та аудиту формування витрат підприємства– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і аудит». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 109 с.
Abstract: В умовах сучасного бізнесу, що відзначається підвищеною конкурентністю та постійними змінами, забезпечення ефективного управління фінансовими ресурсами стає ключовим завданням керівництва підприємства. Одним із важливих аспектів цього процесу є облік, аналіз та аудит витрат підприємства. Витрати є необхідною складовою фінансової діяльності підприємства та впливають на його фінансовий стан, конкурентоспроможність та прибутковість.Дана робота присвячена вивченню теоретичних основ обліку, аналізу та аудиту витрат підприємства на прикладі ПрАТ «Зернопродукт МХП». Робота включає аналіз класифікації витрат, огляд нормативної бази та спеціальної літератури у цій області, а також організацію та завдання обліку, аналізу та аудиту витрат в зазначеному підприємстві.Теоретичні аспекти ведення бухгалтерського обліку на підприємстві глибоко досліджені в працях вітчизняних та закордонних вчених: Родіна О.В., Ткаченко Н.М., Дідоренко Т.В., Бланк І.О., Фаріон В. Я., Якимович В.В., Турило А. М. та інших. Однак не дивлячись на значну кількість праць з цієї тематики, досі є питання, що знаходяться у дискусійному полі, зокрема, окремі питання що стосуються складу та обліку витрат підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: д.е.н., професор Ніна Овсюк
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62119
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сіренко В.О. _2023.pdfДипломна робота2.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.