Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62142
Title: Заходи захисту населення на приаредромній території від впливу польотів повітряних суден
Authors: Приходько, Іван Сергійович
Keywords: шум
авіаційний двигун
санітарно-захисна зона
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Приходько І. С. Заходи захисту населення на приаредромній території від впливу польотів повітряних суден. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності 263 «Цивільна безпека». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. –48 с.
Abstract: Мета випускної дипломної роботи полягає у розробці заходів з захисту населення на приаеродромній території від впливу польотів повітряних суден Відповідно до поставленої мети визначені такі основні завдання: аналіз аеродромів як техногенних об’єктів; дослідження впливу аеродромів на навколишнє середовище і населення, розташоване на приаеродромній території; − дослідження та розробка заходів захисту населення на приаеродромній території від впливу польотів повітряних суден. Наукова новизна дипломної роботи визначається в формуванні інформаційної моделі захисту населення на приаеродромній території від впливу польотів повітряних суден, що формується на підставі збору, аналізу та виокремлення цільових факторів, що є базовими підвалинами в формуванні відповідних безпекових рішень захисту місцевих мешканців.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 26 – Цивільна безпека, спеціальність 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Захист об'єктів критичної інфраструктури» Керівник проекту: к.т.н., доцент Кажан Катерина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62142
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової та цивільної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_Приходько.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.