Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62143
Title: Розробка комплексу захисних заходів під час транспортування нафти та нафтопродуктів
Authors: Поташна, Катерина Сергіївна
Keywords: небезпечній вантаж
транспортна логістика
транспортні засоби
комплекс захисних заходів
управління безпекою
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Поташна К. С. Розробка комплексу захисних заходів під час транспортування нафти та нафтопродуктів. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності 263 «Цивільна безпека». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 66 с.
Abstract: Мета виконання дипломної роботи полягала у зниженні очікуваних соціально-економічних втрат від аварій при автомобільному транспортуванні небезпечних вантажів, в тому числі й нафти та нафтопродуктів, на основі розробки комплексу захисних засобів під час транспортування в автоцистернах. Розвиток та укрупнення соціотехнічних систем супроводжується зростанням небезпеки та тяжкості наслідків техногенних аварій. Інноваційна діяльність на даному етапі розвитку стає важливим фактором в управлінні соціально-економічними та технічними системами, що зумовлює реалізацію технічних та організаційних передумов створення ефективних засобів та систем, а також організацію управлінських процесів, спрямованих на суттєве зниження техногенних ризиків.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 26 – Цивільна безпека, спеціальність 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Захист об'єктів критичної інфраструктури» Керівник проекту: к.б.н., доцент Коваленко Вікторія Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62143
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової та цивільної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7_Поташна К.С.pdf723.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.