Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62145
Title: Дослідження стійкості роботи підприємства в умовах надзвичайних ситуацій
Authors: Бойко, Олександр Юрійович
Keywords: надзвичайна ситуація
уражаючі фактори
оцінка стійкості
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бойко О. Ю. Дослідження стійкості роботи підприємства в умовах надзвичайних ситуацій. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності 263 «Цивільна безпека». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 56 с.
Abstract: Мета дослідження полягає в тому, щоб виявити вразливі місця в роботі підприємства в умовах надзвичайних ситуацій і виробити найбільш ефективні рекомендації, направлені на підвищення його стійкості. На сьогоднішній день наша країна знаходиться у стані війни з країною-агресором Росією. Відповідно до підрахунків Київської школи економіки у межах проекту «Росія заплатить», завдані росіянами збитки вітчизняній інфраструктурі, станом на 12.04.2022 року, перевищують 80 млрд. дол. Якщо брати до уваги скорочення робочих місць і виробництва, то цифра перевищує 1 трлн. дол. [1]. Вітчизняна промисловість також суттєво постраждала. Деякі виробництва повністю знищені, інші – зазнали істотних пошкоджень, частина простоює. В промислових регіонах продовжуються бої, що ускладнює підрахунок збитків. Тимчасова зупинка даних суб’єктів господарювання вже чинить негативний вплив на вітчизняну економіку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 26 – Цивільна безпека, спеціальність 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Захист об'єктів критичної інфраструктури». Керівник проекту: к.військ.н., доцент Вальченко Олександр Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62145
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової та цивільної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2_Бойко О.Ю.pdf630.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.