Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62147
Title: Уразливість проектів реконструкції/будівництва аеропортів до ризиків надзвичайних ситуацій
Authors: Гостило, Владислав Вікторович
Keywords: надзвичайна ситуація
повітряне судно
протипожежні заходи
аварійно-рятувальні заходи
планувальні заходи
техніко-економічне обґрунтування
ризик
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гостило В. В. Уразливість проектів реконструкції/будівництва аеропортів до ризиків надзвичайних ситуацій. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності 263 «Цивільна безпека». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 56 с.
Abstract: Метою роботи є розробка планувальних заходів для забезпечення захисту населення, пасажирів та персоналу за умов розвитку техногенних надзвичайних ситуацій на прикладі аеродрому України. Наукова новизна отриманих результатів полягає в: удосконаленні заходів для зниження ризиків надзвичайних ситуацій на етапі планування та розроблення проектної документації. Отримані в роботі результати доповідалися на науково-практичній конференції студентів та молодих вчених Політ-2022. Вони спрямовані на захист працівників авіапідприємства та населення приаеродромної території шляхом зниження рівнів ризиків планувальними заходами на етапі розроблення проектної документації та вдосконалення інженерно-технічних заходів цивільного захисту в аеропортах цивільної авіації. 
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 26 – Цивільна безпека, спеціальність 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Захист об'єктів критичної інфраструктури» Керівник проекту: к.т.н., доцент Кажан Катерина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62147
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри промислової та цивільної безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4_Гостило.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.