Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62198
Title: Організація і методика обліку, аналізу та аудиту реалізації товарів підприємства
Authors: Паламарчук, Наталія Іванівна
Keywords: організація
методика обліку
реалізація товарів
бюджетування
облік
аналіз
аудит
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Паламарчук Н.І. Організація і методика обліку, аналізу та аудиту реалізації товарів підприємства – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і аудит». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 97 с.
Abstract: Для будь-якого підприємства якісна фінансова звітність є підтвердженням наявності ефективної системи бухгалтерського обліку та зменшення інформаційного ризику для зовнішніх та внутрішніх користувачів показників фінансових звітів. Викривлена інформація про реалізацію товарів підприємствами роздрібної торгівлі призводить до прийняття неефективних управлінських рішень на мікро- та макрорівнях. Структурні зміни в національній економіки, що відбуваються в умовах воєнного часу, висувають вимоги щодо пошуку інструментів утримання конкурентних позицій підприємств роздрібної торгівлі. Дієвими способами підвищення інформативності системи управління, прийняття тільки ефективних управлінських рішень є облік, контроль та аналіз, від якості яких залежить загальний стан управлінської системи. Вдосконалення національного обліку, аудиту та впровадження дієвих методів аналізу знайшли відображення у роботах багатьох вчених: Бутинця Ф., Валуєв Б., Голова С., Кіндратської Л., Костюченко В., Пилипенка Л., Сопко В., Чумаченка М. Однак залишаються актуальними питання удосконалення бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту реалізації товарів в системі управління торговельними підприємствами.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: к.е.н., доцент Інна Афанас’єва
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62198
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паламарчук Н. І._2023.pdfДипломна робота2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.