Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62199
Title: Організація і методика формування, аналізу та аудиту консолідованої звітності банківської установи
Authors: Гринь (Харченко), Любов Іванівна
Keywords: організація
методика
фінансова звітність
консолідована
банківська установа
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гринь (Харченко) Л.І.Організація і методика формування, аналізу та аудиту консолідованої звітності банківської установи – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і аудит». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 130 с.
Abstract: Існування різноманітних напрямів та методів банківської діяльності, обумовлює потребу використання широкого спектру обліково-аналітичних та контрольних процедур, які враховують її специфічні особливості. На відміну від інших видів економічної діяльності, на світовому ринку у банківській системі поширені великі територіально розгалужені корпоративні структури, представлені БГ, які ведуть консолідований облік, складають консолідовану фінансову звітність. Остання є одночасно джерелом інформації про банківську діяльність, так і власне предметом аналізу. Проблемі дослідження теорії та методики формування, аналізу та аудиту консолідованої звітності банківських установ присвячені праці таких учених, як Ф. Ф. Бутинець, А. М. Герасимович, Т.Д. Косова, І. Д. Лазаришина, Є. В. Мних, І. М. Парасій-Вергуненко, Л. О. Примостка, В. К. Савчук, С. І. Шкарабан, та інші. Теоріями КФЗБ є: інформаційний підхід, який трактує її як джерело інформації для здійснення комплексного аналізу діяльності БГ або діяльності учасника спільного підприємства та спільного підприємства; методичний підхід - передбачає використання в процесі аналізу тільки методів аналізу фінансової звітності (вертикальний, горизонтальний, коефіцієнтний методи та експрес-аналіз); управлінський підхід - визначення доцільності об’єднання компаній у БГ або створення банком спільного підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: к.е.н., доцент Олена Жам
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62199
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гринь (Харченко)_Л.І._2023.pdfДипломна робота3.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.