Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62231
Title: Програмний додаток для обліку комерційної діяльності кінотеатру
Authors: Резь, Владислав Юрійович
Keywords: дипломна робота
комерційна діяльність
Solid
кліент-сервер
мова Java
програмні засоби
функціональні вимоги до застосутку
нефункціональні вимоги до застосутку
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Резь В.Ю. Програмний додаток для обліку комерційної діяльності кінотеатру. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 68 с.
Abstract: Кіно відіграє важливу роль у сучасному суспільстві та культурі, впливаючи на людей на різних рівнях. Воно служить джерелом розваги, дозволяє відволіктися та відпочити. Культурно та соціально, кіно відображає аспекти суспільства. Як форма мистецтва, воно поєднує кінематографічну майстерність з творчістю, надихаючи та захоплюючи, крім того, кіно може мати освітні та просвітницькі функції, розкриваючи нові знання та історії, впливаючи на громадську думку. Фільми піднімають соціальні питання та сприяють обговоренню. Спільний перегляд фільмів може об'єднувати людей та зміцнювати соціальні зв'язки. Тому я вирішив дослідити та проаналізувати комерційну діяльність кінотеатрів, щоб посприяти кращому поширенню кінопродукції, зокрема, національного виробництва, оскільки кіно може бути ефективною зброєю в інформаційній війні та грати важливу роль у формуванні національних цінностей та культури українського народу. Культура – це життєва сила суспільства: історія, традиції, мистецтво, самобутність народу. Культура підвищує якість життя, концентрує соціальний досвід багатьох поколінь, накопичує знання про світ. Система культури – це живий процес, який постійно рухається, розвивається, видозмінюється. Культура є важливою частиною життя кожної людини і суспільства в цілому. Підтримуючи культуру, можна показати зовнішньому світові свою систему цінностей. Багата культура, цікава за межами країни, створює її позитивний імідж.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: професор, доктор технічних наук, Віноградов Микола Анатолійович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62231
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Резь В.Ю.pdfДипломна робота магістра2.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.