Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62244
Title: Використання систем контролю та управління навчанням
Authors: Сказько, Богдан Ігорович
Keywords: дипломна робота
навчання
електронне навчання
корпоративне навчання
електронне навчання
управління навчанням
навчальна платформа
курс
сертифікат
Issue Date: 31-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сказько Б. І. Використання систем контролю та управління навчанням. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності «Комп’ютерні науки», «Інформаційні управляючі системи та технології». - Київ, 2023. – 85 с.
Abstract: Розгортаючи концепцію системи навчання в контексті сучасних викликів, потрібно уважно розглянути ряд аспектів, що включають в себе технологічні зміни, вимоги суспільства та інноваційні підходи до освіти. Отримання знань та навичок є важливим елементом успішної адаптації в сучасному світі. З урахуванням стрімкого розвитку технологій та неперервних змін у науковій та суспільній сферах, система освіти та навчання постійно потребує оновлення та адаптації до нових вимог і технологій. Недоліки у цій системі можуть значно вплинути на ефективність передачі знань та загалом на розвиток суспільства. Ця дипломна робота зосереджена на вирішенні нагальних проблем, пов'язаних із системою навчання. Вона спрямована на розробку, аналіз та впровадження нових підходів, що відповідають поточним вимогам бізнес середовища та академічної громадськості. Основна мета полягає в створенні механізму, який забезпечить ефективне навчання, ураховуючи стрімкі технологічні зміни та загальний розвиток сучасного світу. Цей підхід є важливим для забезпечення доступу до актуальної та високоякісної освіти в умовах постійних змін.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» Керівник проекту: професор, доктор технічних наук, Віноградов Микола Анатолійович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62244
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_Сказько Б.І.pdfДипломна робота магістра1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.