Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62278
Title: Модель квазізенітної супутникової системи для оцінки координат споживача
Authors: Крисько, Андрій Вячеславович
Keywords: точність координат
квазізенітна супутникова система
Quasi-Zenith Satellite System
Global Navigation Satellite System
кваліфікаційна робота
дипломна робота
Quasi-Zenith Orbit
ефемериди супутника
Issue Date: 27-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Крисько А.В. Модель квазізенітної супутникової системи для оцінки координат споживача. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Авіаційний транспорт". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 97с.
Abstract: В першому розділі дипломної роботи було розглянуто склад системи QZSS, основний принцип її роботи, характеристика, описані типи повідомлень ефемедид супутників цієї системи та їх склад, наведені відповідні табиці та графіки. В другому розділі було розглянуто структуру повідомлень системи QZSS, а також сигнали, що вона надсилає, був описаний процес запису повідомлень та інтерфейс навігаційного приймача для отримання даних, а також розглянуто етапи декодування сигналу. В третьому розділі було описано програмне забезпечення, за допомогою якого були отримувані та проаналізовані дані. Також була створена програма для моделювання орбіт супутників системи QZSS, і проведений аналіз роботи QZSS без підтримки GPS.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи кд.т.н. проф. професор кафедри аеронавігаційних систем Конін Валерій Вікторович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62278
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри аеронавігаційних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Крисько.pdf2.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.