Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62323
Title: Система аварійного оповіщення та управління евакуацією об’єкту на території аеропорту
Authors: Мартинюк, Д.Д.
Keywords: дипломна робота
комплексна система безпеки
джерело безперебійногоживлення
персональний комп’ютер
інтегрована система безпеки
система оповіщення
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мартинюк Д.Д. Система аварійного оповіщення та управління евакуацією об’єкту на території аеропорту. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 105 с.
Abstract: Сучасний світ надзвичайних ситуацій та небезпеки вимагає надійних та ефективних систем аварійного оповіщення та управління евакуацією на об’єктах важливої інфраструктури чи офісних приміщень де одночасно знаходиться багато людей. Система сигналізації про пожежу (ССО) та система аварійного оповіщення та управління евакуацію (СОУЕ) є одним з найважливіших елементів системи пожежної безпеки. Вона призначена для виявлення пожежі на ранній стадії та своєчасного оповіщення про неї людей, які перебувають у зоні загрози та управління їх евакуацією.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Соколов Г.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62323
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Мартинюк Д.Д..pdfдипломна робота7.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.