Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62327
Title: Система експлуатації рентгенівського обладнання для догляду багажу
Authors: Подсєвак, Д.К.
Keywords: дипломна робота
авіаційна безпека
доглядовий контроль
електромагнітне випромінювання
контрольний огляд
комп’ютерна томографія
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Подсєвак Д.К. Система експлуатації рентгенівського обладнання для догляду багажу. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 94 с.
Abstract: Актуальність теми полягає у важливості вирішення проблеми: стрімкі темпи зростання кількості рейсів в глобальній авіаційній мережі суттєво впливає на підвищений ризик протиправних терористичних актів атак на літаки цивільної авіації[13], в внаслідок цього системи наземного контролю стикаються з труднощами при проведенні операційного обслуговування потоку об’єктів контролю. З рештою це призводить до вдосконалення технічних засобів забезпечення безпеки та контролю цивільної авіації (ЦА). Лідируючим способом підвищення рівня безпеки повітряного транспорту є запобігання проникненню на борт повітряного судна об’єктів що становлять небезпеку: вибухівки, зброї, отруйних речовин ін... Для досягнення цієї мети необхідно розробити та впровадити комплексні та сучасні методи перевірки, виявлення та розпізнавання небезпечних об’єктів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: професор кафедри ТКРС, Заліський М.Ю.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62327
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Подсєвак Д.К..pdfдипломна робота2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.