Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62329
Title: Супутникова система для обслуговування повітряного руху
Authors: Воловик, Д.В.
Keywords: дипломна робота
обслуговування повітряного руху
супутникові системи
приймач навігаційних сигналів
контроль та управління літаководінням
функціональні вузли приймача
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Воловик Д.В. Супутникова система для обслуговування повітряного руху. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 86 с.
Abstract: Питання забезпечення безпеки та регулярності повітряного руху є найважливішими для цивільної авіації України. Одним із чинників, що впливає на безпеку польотів є повнота та якість забезпечення екіпажів повітряних суден (ПС) та диспетчерів системи керування повітряним рухом (КПР) необхідною поточною навігаційною інформацією. Важливе місце у складі технічних засобів для керування повітряним рухом ПС займають супутникові системи, які формують та надають споживачам інформацію про параметри польоту упродовж всього маршруту від зльоту до завершення передпосадкового маневру та самої посадки в аеропорту призначення.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Зуєв О.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62329
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Воловик Д.В..pdfдипломна робота1.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.