Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62341
Title: Метод забезпечення кібербезпеки в телекомунікаційних мережах
Authors: Криволапов, М.С.
Keywords: дипломна робота
інтернет-протокол четвертої версії
мультіфункціональний пристрій
нормативи пожежної безпеки
портативний порошковий вогнегасник
протокол безпеки
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Криволапов М.С. Метод забезпечення кібербезпеки в телекомунікаційних мережах. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 126 с.
Abstract: Забезпечення кібербезпеки в телекомунікаційних мережах стає критичним завданням у зв'язку з постійним розвитком цифрових технологій та зростанням обсягів обміну даними. З кожним новим етапом розвитку телекомунікацій виникають нові виклики та загрози, що потребують ефективних та інноваційних методів захисту. Актуальність даної теми зумовлена не лише зростанням кількості кіберзагроз, але й розвитком нових технологій, таких як Інтернет речей (IoT), 5G, хмарні обчислення та інші. Це ставить під загрозу безпеку та конфіденційність інформації, а також функціонування критичних інфраструктур.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Петрова Ю.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62341
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Криволапов М.С..pdfдипломна робота2.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.