Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62348
Title: Вдосконалені методи підвищення кібербезпеки системи розумний будинок
Authors: Мирський, І.І.
Keywords: дипломна робота
інтерфейс прикладного програмування
протокол динамічної конфігурації хосту
інтегроване середовище розробки
інтернет речей
світлодіод
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мирський І.І. Вдосконалені методи підвищення кібербезпеки системи розумний будинок. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 108 с.
Abstract: Сьогодні ми спостерігаємо стрімкий розвиток інформаційних телекомунікаційних, комп’ютерних систем, що зумовлено запитами сучасної людини та рівнем розвитку країни. Поруч із розвитком цих систем розвивається яінабуваєвеликогозначення сучасна концепція Інтернету речей (IoT), яка представляє сукупність заємозв'язаних фізичних пристроїв, які мають вбудовані приймачі та давачі, а також програмне забезпечення, що здійснює передачу та обмін даними між фізичним світом і комп'ютерними, теле-радіосистемами в автоматичному режимі, за допомогою використання стандартних протоколів зв'язку. Крім сенсорів, мережа має виконавчі пристрої, вбудовані у фізичні об'єкти і пов'язані між собою через різні типи сполучень мережі.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Пузиренко О.Ю.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62348
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Мирський І.І..pdfдипломна робота2.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.