Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62376
Title: Комплексний аналізатор технологій розгортки польоту в бортових самописцях
Authors: Причишина, Людмила Павлівна
Keywords: дипломна робота
літак
авіоніка
навігація
бортовий самописець
комплексний аналізатор
Issue Date: 12-Feb-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Причишина Л.П. Комплексний аналізатор технологій розгортки польоту в бортових самописцях. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 173 "Авіоніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 101 с.
Abstract: Особливість проектування пропонованого комплексного аналізатора полягає в тому, що повинна бути відпрацьована структура входів і виходів аналізатора. Пропонований аналізатор двоканальний: 1. Канал тестування (контролю) стандартних операційних процедур по керівництву з льотної експлуатації. Можливість такого контролю виникає тому, що від паперових РЛЕ перейшли до електронних РЛЕ. З 1995р. велися інтенсивні розробки кафедрою авіоніки і науковим центром з обліку технологічної складності льотних процедур. Технологія обліку технологічної складності називається ТПАП (технологія процесів аналізу польоту). Необхідність обліку технологічної складності виникає через те що екіпаж експлуатує різні за складністю системи та комплекси. Тому потрібен технологічний апарат обліку піків технологічної складності 2. Вихід перспективного бортового самописця з бортовим виводом. Тому в дипломі проводиться аналіз тенденції розвитку бортових самописців і визначається можливість бортового виводу у них. Проектований аналізатор має основною метою бортовий контроль льотних процедур з метою порушення їх екіпажем. Принцип роботи аналізатора складається в порівнянні стандартних операційних процедур ТПАП з даними бортових реєстраторів і подальшому усуненні порушень на борту, що будуть з’являтись.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: доценткафедри авіоніки, Положевець Ганна Андріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62376
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіоніки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_173_Причишина Л.П.-сжатый.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.