Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62405
Title: Управління страховими ризиками страховика та шляхи його удосконалення
Authors: Герасименко, Яна Олександрівна
Keywords: страхова компанія
управління ризиками
інноваційні медоди
фінансові технології
ризики
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Герасименко А.О.Управління страховими ризиками страховика та шляхи його удосконалення– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 80 с.
Abstract: Сучасний страховий ринок є складним і динамічним середовищем, де страховики стикаються з різноманітними викликами та невизначеністю. Управління страховими ризиками стає важливою складовою діяльності страховиків, оскільки воно спрямоване на забезпечення фінансової стабільності та надійності їхньої діяльності. Однак, не зважаючи на існуючі підходи та методи управління ризиками, завдання страховиків у цьому напрямку залишаються високопріоритетними та потребують подальшого вивчення.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма ««Фінанси і кредит». Керівник проекту: - к.е.н. Тетяна Гаврилко
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62405
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Герасименко Я.О._2023.pdfДипломна робота3.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.