Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62409
Title: Фінансовий механізм управління інвестиційною політикою та шляхи його удосконалення
Authors: Федосенко, Петро Леонідович
Keywords: фінансовий механізм
колективне адміністрування
інвестиції
механізм
стандарти
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Федосенко П.Л Фінансовий механізм управління інвестиційною політикою та шляхи його удосконалення.– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 136 с.
Abstract: Виникнення схем колективного інвестування було однією з найбільш значущих подій у фінансовому посередництві протягом останніх кількох десятиліть. Дані ОЕСР свідчать про зростання частки активів ІСІ у національному доході та фінансових активах у більшості країнах-членах. Вони є ефективним засобом для реалізації окремих інвестиційних стратегій, яким вони віддають перевагу. ІСІ відіграють важливу роль у забезпеченні пенсійного доходу. Згодом ця роль зростатиме через підвищення відповідальності пересічного громадянина, на відміну від урядів або роботодавців, для задоволення власних критичних потреб у освіті, охороні здоров’я, фінансування життєдіяльності після виходу на пенсію. У цьому контексті ІСІ може використовувати як окремо, так і в поєднанні з іншими формами інституційних заощаджень, такими якпенсійні фонди та страхові продукти для досягнення фізичними особами цілей свого фінансового планування.Розвиток ІСІ забезпечує позитивний досвід інвестиційної громадськості та політиків, який дозволяє брати участь у швидкому зростанні ринків капіталу в останні два десятиліття навіть досить дрібним інвесторам. ІСІ надають можливість останнім отримувати диверсифіковані інвестиції з професійним управлінням за розумною ціною та вибору інвестиційних стратегій із широкого діапазону. У провідній міжнародній практиці ІСІ відіграють важливу роль у підвищенні фінансової активності населення і суб’єктів господарювання, проте в Україні вони не знайшли відповідного розвитку.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма ««Фінанси і кредит». Керівник проекту: -доктор філософії Євген Несенюк
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62409
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Федосенко Петро.pdfДипломна робота2.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.