Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62427
Title: Інвестиційна політика післявоєнного відновлення регіонів і територій
Authors: Федосенко, Антон Леонідович
Keywords: інвестиційна
політика
післявоєнние відновлення
спеціальний режим
території
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Федосенко А.Л. Інвестиційна політика післявоєнного відновлення регіонів і територій– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 105 с.
Abstract: Основним завданням України на сучасному етапі є подолання кризових явищ, спричинених воєнним повномасштабним вторгненням рф і докладанням усіх зусиль для отримання перемоги у цій війні. Проте вже зараз необхідно системно планування відбудову економіки країни, шляхи розвитку, модернізації, інноваційно-інвестиційної трансформації регіонів України на основі найповнішого використання внутрішнього потенціалу територіальних громад і місцевих ресурсів. Для стимулювання потужного післявоєнного відновлення необхідно знайти і підтримувати потенційні центри зростання, особливо на деокупованих територіях і в найбільш постраждалих від військових дій регіонах. Вирішення соціальних проблем пов’язано із необхідністю забезпечення житлом громадяни, які втратили домівки у зв'язку з військовою агресією рф, на основі створення якісно нової життєвої інфраструктури. Відновлення українських міст та сіл після війни – це комплексний процес, який має забезпечити модернізацію та подальший розвиток на десятиліття вперед. При прийнятті інвестиційних рішень необхідно враховувати зміни у маркетинговому середовищі, пов’язані з війною, –незбалансоване переселення трудових ресурсів, релокація бізнесу по різних регіонах країни, посилення значення соціально орієнтованих маркетингу та фінансів, виключна важливість енергоефективності, екологічності, інноваційності інвестицій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма ««Фінанси і кредит». Керівник проекту: - доктор філософії Євген Несенюк
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62427
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федосенко А.Л._2023.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.