Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62431
Title: Оцінка ефективності систем з томосинтезом для діагностики органів грудної клітини
Authors: Єфімова, Вікторія Вадимівна
Keywords: рентген
томосинтез
цифрова радіологія
комп’ютерна томографія
базова рентгендіагностична система
цифрові приймачі
обстеження органів грудної клітини
COVID-19
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Єфімова В.В. Оцінка ефективності систем з томосинтезом для діагностики органів грудної клітини. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 66 с.
Abstract: В роботі викладено методику порівняння візуалізації патологій при Covid-19 на цифрових приймачах рентгенівських зображень, комплексу рентген діагностичного на 2 робочих місця з режимом багатозрізової лінійної томографії – РДК ВСМ, та базової рентгенографічної системи з режимом томосинтезу – UnimatTomo. Матеріали дипломної роботи рекомендується використовувати при проведенні наукових досліджень, у навчальному процесі та в практичного використання в медичних закладах з метою виявлення туберкульозу, COVID-19 та інших патологій в області грудної клітини.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доцент, к. т. н., Мірошниченко Олександра Сергіївна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62431
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2021_153М_Єфімова.pdfкваліфікаційна робота2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.