Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62453
Title: Локальна метеостанція з дистанційним керуванням
Authors: Корпало, Павло Миколайович
Keywords: мікроконтролер
arduino nano
первинні перетворювачі
керування дистанційне
UART
GPIO
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Корпало П.М. Локальна метеостанція з дистанційним керуванням. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 59 с.
Abstract: Метою даного дослідження є розробка та експериментальне впровадження локальної метеостанції на базі мікроконтролера Arduino Nano. Мета полягає в тому, щоб створити простий, але функціональний пристрій, який зможе збирати, обробляти та передавати дані про погоду.  Це дослідження вивчає ключові компоненти та перетворювачі, що використовуються в метеостанціях, і розробляє алгоритми та програмне забезпечення для збору та обробки метеорологічних даних. Крім того, також вивчається можливість дистанційного керування метеостанціями через Інтернет речей або мобільні додатки.  Результатом дослідження стане робочий прототип локальної метеостанції, яка збирає дані про погоду та надає користувачам легкий доступ до цих даних. Це дослідження зробить практичний внесок у розвиток систем погоди та допоможе нам використовувати актуальну та точну інформацію про погоду для різноманітних потреб і діяльності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: д.т.н., доцент Мельник Олександр Степанович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62453
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_153_КорпалоПМ.pdfкваліфікаційна робота2.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.