Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62454
Title: Методика прогнозування адаптаційного потенціалу організму
Authors: Динниченко, Сергій Олександрович
Keywords: ризик
оцінювання ризику
методика оцінювання
фізична електроніка
біомедична електроніка
фактори ризику
безпека
небезпека
аналіз ризику
ідентифікація ризиків
управління ризиками
профілактика ризиків
методи оцінки ризику
експертна оцінка ризику
система управління ризиками
потенційні небезпеки
мінімізація ризику
безпечність
ризикові фактори
інженерна безпека
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Динниченко С.О. Методика прогнозування адаптаційного потенціалу організму. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 48 с.
Abstract: Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка та вдосконалення методики оцінювання ризику в галузі фізичної та біомедичної електроніки. Це передбачає розробку нових критеріїв оцінки, виявлення та аналіз потенційних ризиків, розробку алгоритмів оцінювання та впровадження методики в реальній практиці. Результати дослідження сприятимуть забезпеченню безпеки та надійності фізичної та біомедичної електроніки, а також сприятимуть зниженню ризиків, пов'язаних з їх використанням. За урахуванням швидкого темпу розвитку технологій та постійних змін в сфері фізичної та біомедичної електроніки, розробка ефективної методики оцінювання ризику стає надзвичайно актуальною. Вона дозволить забезпечити безпеку та надійність електронних систем та пристроїв, а також зменшити потенційні ризики для людей та навколишнього середовища. Ця робота сприятиме розвитку інноваційних рішень в галузі фізичної та біомедичної електроніки, а також покращенню якості та безпеки життя людей.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: к.т.н., доцент Іванець Ольга Борисівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62454
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_153_ДинниченкоСО.pdfкваліфікаційна робота325.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.