Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62455
Title: Прилад речовий кабельний
Authors: Горіцький, Владислав Анатолійович
Keywords: прилад речовий кабельний
оптичні кабелі
електричні кабелі
волоконно-оптичні системи
швидкість передачі даних
пропускна здатність
механічна міцність
стійкість до шумів та перешкод
телекомунікації
комп'ютерні мережі
телевізійні системи
медичне обладнання
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Горіцький В.А. Прилад речовий кабельний. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 49 с.
Abstract: В житті бувають такі ситуації, коли необхідно визначити де хто є. Мій прилад розроблений спеціально для пошуку. Він визначає потрібні пари дротів зі всього кабелю. Пристрій вкрай актуальний для сьогодення. Він знадобиться будь-де, наприклад, в офісі де тисячі різних дротів та пар кабельного телебачення, інтернету, телефонного зв'язку та багато іншого. Також пристрій речовий кабельний буде дуже корисним для домашнього використання. Його функції зможуть повністю задовольнити користувача данного пристрою. Я в своїй роботі пропоную прилад, який дуже швидко та зручно знайде шукані пари дротів за допомогою мікрофона та надпростих радіотехнічних фокусів. Головними недоліками таких приладів є їх вартість та вага. Мій прилад може знищує всі ці мінуси. Він доволі легкий та мобільний, а в порівнянні з магазинними виробами коштує небагато.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: к.т.н., доцент Морозова Ірина Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62455
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_153_ГОРИЦКИЙВА.pdfкваліфікаційна робота1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.