Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62477
Title: Удосконалення міжнародної маркетингової політики підприємства Ajax Systems
Authors: Власенко, Діана Романівна
Keywords: маркетингова політика
міжнародний маркетинг
міжнародний ринок
розширення присутності
стратегія
стратегічні напрямки розвитку
операційна діяльність
маркетингова діяльність
управління
стимулювання збуту
інфлюенс маркетинг
дипломна робота
Issue Date: 27-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Власенко Д.Р. Удосконалення міжнародної маркетингової політики підприємства Ajax Systems. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 99 с.
Abstract: У контексті швидкого розвитку технологій та насиченого конкурентного середовища на ринку розумних технологій для дому, питання удосконалення міжнародної маркетингової політики стає ключовим для підприємства Ajax Systems. Зростання глобальної конкуренції вимагає від компанії не лише підтримки існуючих позицій, але й розробки стратегій, спрямованих на розширення ринкових можливостей. За останні роки споживачі все більше виявляють зацікавленість у розумних рішеннях для дому, та швидкі зміни у їхніх уподобаннях та очікуваннях створюють необхідність постійного вдосконалення маркетингових стратегій. Окрім того, глобальна пандемія підкреслила важливість технологій для дому, що робить цю тему ще актуальнішою. Удосконалення міжнародної маркетингової політики підприємства є стратегічною необхідністю, оскільки це дозволить компанії не лише втримати свої позиції на ринку, а й активно впливати на його динаміку, адаптуючись до змін в споживчому попиті та технологічних тенденціях.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62477
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Власенко.pdfДипломна робота4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.