Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62479
Title: Стратегічний потенціал комплексу маркетингу Amazon на міжнародних ринках
Authors: Бойко, Валентин Олегович
Keywords: міжнародний маркетинг
стратегічний потенціал
комплекс маркетингу
маркетингова діяльність
міжнародний ринок
електронна комерція
інноваційні технології
тенденції розвитку
дипломна робота
Issue Date: 27-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бойко В.О. Стратегічний потенціал комплексу маркетингу Amazon на міжнародних ринках. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 114 с.
Abstract: Стратегічний потенціал комплексу маркетингу впливає на результативність діяльності сучасних підприємств через множину зовнішніх та внутрішніх чинників. У ситуації складної конкуренції підприємства повинні сформулювати модель поведінки, що враховує взаємодію факторів середовища з усіма стратегічними галузями діяльності. Здатність підприємств адаптуватися до змін у середовищі їхньої діяльності та їхня ефективність залежать від формування їхнього потенціалу, зокрема, у сфері маркетингу. Успішним може бути лише той бізнес, який не лише має маркетинговий потенціал, а й постійно розвиває його. Сучасна теорія маркетингу містить різноманітні економічні інструменти, моделі, алгоритми, методи планування та організації маркетингу на підприємствах. Проте на практиці компанії використовують лише обмежену частину маркетингового інструментарію, що знижує їх можливості та уповільнює реалізацію маркетингових стратегій та ефективне використання стратегічного потенціалу комплексу маркетингу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62479
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бойко.pdfДипломна робота1.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.