Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62486
Title: Розробка та реалізація маркетингової стратегії підприємства як засіб підвищення його конкурентоспроможності (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»)
Authors: Кардаш, Єгор Вікторович
Keywords: стратегія
маркетинг
маркетингова стратегія
стратегічний розвиток
конкуренція
конкурентоспроможність
асортимент
комплексмаркетингу
дипломна робота
Issue Date: 25-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кардаш Є.В. Розробка та реалізація маркетингової стратегії підприємства як засіб підвищення його конкурентоспроможності (на прикладі ПрАТ «Тернопільський молокозавод»). - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 109 с.
Abstract: Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретико-методичних підходів щодо визначення ефективної маркетингової стратегії розвитку підприємства та розробка заходів щодо її реалізації для підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «Тернопільський молокозавод» на молочному ринку України. Актуальність даної теми дослідження визначається тим, що в умовах безупинного розвитку маркетингу та всіх його складових, пошук, створення, адаптація та розробка ефективної маркетингової стратегії, є одним із головних завдань підприємства, аби продуктивно функціонувати на ринку та займати конкурентні позиції. Сучасна світова економіка вимагає від конкурентоспроможних підприємств нових методів формування систем стратегічного управління. Зокрема, існує потреба у більш широкому застосуванні маркетингових інструментів управління бізнесом та розробці маркетингових стратегій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62486
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кардаш.pdfДипломна робота2.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.