Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62499
Title: Удосконалення внутрішнього маркетингу персоналу як фактор ділового успіху транснаціональної корпорації
Authors: Сидоренко, Владислав Олегович
Keywords: персонал
внутрішній маркетинг
міжнародний маркетинг
діловий успіх
транснаціональна корпорація
інформаційно-телекомунікаційні технології
хмарні сервіси
дипломна робота
Issue Date: 27-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сидоренко В.О. Удосконалення внутрішнього маркетингу персоналу як фактор ділового успіху транснаціональної корпорації. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 118 с.
Abstract: На сьогодні на основі досвіду проведення ряду економічних реформ, можна сказати, що складне становище ряду компаній в Україні та в глобальних масштабах в значній мірі визначається неефективним менеджментом. В умовах ринкової економіки відбувається безперервна трансформація системи управління організаціями різних сфер та секторів у відповідності до змін умов їх діяльності, які вимагаю більш швидкої реакції на нестабільні ситуації, гнучкої адаптації до нових вимог зовнішнього середовища їх діяльності. Особливо необхідним є використання нових управлінських технологій в найбільш прибуткових та швидко змінних секторах сфери послуг: інформаційному бізнесі, фінансовій сфері, телекомунікаціях, туризмі, індустрії гостинності тощо. Сфера надання хмарних послуг характеризується стабільно мінливими потребами клієнтів, що обумовлює високий ступінь ймовірності їх незадоволеності спектром та якістю послуг, що їх надаються. З іншого боку, перерозподіл часу кожного індивіда, зміна співвідношення робочого та вільного часу в сторону збільшення останнього підвищує попит суспільства на послуги даного характеру в розвинутих країнах із явними ознаками інформаційної економіки.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62499
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сидоренко.pdfДипломна робота2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.