Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62503
Title: Удосконалення маркетингової діяльності франчайзингової компанії на ринку beauty-послуг
Authors: Шахова, Влада Віталіївна
Keywords: маркетинг
міжнародний маркетинг
послуги
франчайзинг
ринок
beauty-послуги
управління
удосконалення
клієнтський досвід
міжнародні стандарти якості
дипломна робота
Issue Date: 27-Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шахова В.В. Удосконалення маркетингової діяльності франчайзингової компанії на ринку beauty-послуг. - Кваліфікаційна (дипломна) робота випускника освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 075 "Маркетинг". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 117 с.
Abstract: Світ, що динамічно розвивається, фінансові та інші види криз призводять до нарощення ступеня втомлюваності у мешканців великих міст та урбанізованих територій, до зниження імунітету робітників, задіяних у виробничій та комерційній діяльності різних видів. З метою культивування здорового способу життя та профілактики більшості захворювань почали створюватися та активно розвиватися такі види бізнесу як фітнес, салони краси із оздоровчими beauty-послугами, медичні центри тощо. Максимальну популярність в останні роки стали набувати SPA-салони, що надають оздоровчі послуги – комплекс процедур із використанням води, а також морських водоростей, солі, лікувальних грязей та цілющих рослин. Тобто те, що раніше вважалося полем діяльності виключно курортних міст, тепер стало частиною життя людей, що проживають в мегаполісах в різних регіонах світу. Стрімке зростання даного сектору економіки викликало появу ряду проблем, вирішення яких повинно стати актуальний завданням сучасних наукових досліджень. По-перше, це низька якість послуг, що надаються, що результатом бажання власників SPA-салонів швидко перетворити свій бізнес в модну одиницю індустрії оздоровчого beauty-сервісу. При цьому, незначна увага до сервісної сторони процесу надання SPA-послуг може сформувати негативне відношення до них у споживачів, чинячи вплив на інших учасників даного ринку. Поряд із цим, низький попит на даний вид послуг призводить до недостатньої диференціації оздоровчих сервісів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62503
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи студентів кафедри маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шахова.pdfДипломна робота1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.