Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62525
Title: Засади формування дизайну інтер`єру центрів мистецтв з елементами реабілітації
Authors: Луценко, Анна Олегівна
Keywords: каваліфікаційна робота
форма
дизайн
інтер'єр
мистецтво
реабілітація
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Луценко А.О. Засади формування дизайну інтер`єру центрів мистецтв з елементами реабілітації. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 158 с.
Abstract: Розвиток мистецтва має важливий вплив на різні аспекти суспільства і людського життя. Мистецтво є формою вираження і комунікації, яка може передавати емоції, ідеї та концепції. Воно дозволяє людям виразити свою індивідуальність та сприяє взаєморозумінню між різними культурами та спільнотами, а також може мати терапевтичний ефект, допомагаючи в розслабленні, зменшенні стресу та покращенні емоційного благополуччя з використанням різних терапій. Через творчість ми можемо зберегти і вивчати різноманітні аспекти власної культури, традицій і способів життя, що є актуальним для сьогодення як ніколи. Мистецькі центри часто виконують функцію освітніх інституцій, де організовують майстер-класи, лекції та інші заходи, спрямовані на розвиток та підтримку талановитих молодих митців. А також центри сприяють розвитку терапій через мистецтво та пізнання культури в цілому. Основна ідея арттерапії полягає в тому, що самовираження через творчість може допомогти людям при реабілітації виявити, зрозуміти і вирішити психологічні та емоційні труднощі, з якими нажаль в сучасній Україні зіткнулися майже всі. Комплексний підхід до реабілітації пацієнтів це основа, яка відноситься до використанням методів, заснованих на знаннях з різних областей, таких як медицина, психологія, та мистецтво.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. арх., доцент Гнатюк Ліля Романівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62525
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота Луценко Анна Олегівна.pdf22.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.