Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62526
Title: Особливості дизайну інтер`єрів кол-центрів
Authors: Костюк, Діана Русланівна
Keywords: каваліфікаційна робота
дизайн
інтер'єр
кол-центр
оператор
робоче місце
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Костюк Д.Р. Особливості дизайну інтер`єрів кол-центрів. – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 105 с.
Abstract: Актуальність проблеми дослідження полягає в тому, що кол-центри є ключовими точками контакту між компанією і її клієнтами. Метою цього дослідження про особливості дизайну інтер'єрів кол-центрів є розуміння впливу дизайну інтер'єрів на якість обслуговування клієнтів та робочий комфорт операторів. Мета дослідження спрямована на покращення розуміння та практики в області дизайну інтер'єрів кол-центрів. Проаналізовано сучасний стан дизайну інтер'єрів кол-центрів, включаючи технологічні та ергономічні аспекти. Вивчений вплив дизайну на продуктивність та задоволення операторів, що працюють у кол-центрі. Оцінено вплив дизайну на якість обслуговування клієнтів та їх задоволення. Розроблено рекомендації та дизайн-проєкт щодо оптимального дизайну інтер'єрів кол-центрів з метою покращення робочого середовища та якості обслуговування. ВВ роботі з'ясуванні тенденції та інновації у дизайні інтер'єрів кол-центрів та їх вплив на сучасну діяльність кол-центрів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к. арх., доцент Гнатюк Ліля Романівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62526
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота Костюк Діана Русланівна.pdf10.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.