Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62553
Title: Охоронна система на базі Arduino
Authors: Сквирський, Владислав Володимирович
Keywords: мікроконтролер
електроніка
Arduino
Arduino IDE
GSM
датчик
модуль
система
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сквирський В.В. Охоронна система на базі Arduino. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 171 "Електроніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 66 с.
Abstract: Підвищений попит на системи безпеки, оповіщення, моніторингу об'єктів нерухомого майна, що зберігають матеріальні цінності, підкреслює актуальність теми роботи, що розробляється. Пристрій, що розробляється (GSM сирена на базі Arduino) орієнтований на широке коло споживачів. Тому для багатьох це доступно. Пристрій, що розробляється, призначений для контролю роботи датчиків (детекторів), виклику та відправлення текстових повідомлень (SMS) по каналу зв'язку GSM у разі тривоги. Прилад можна інтегрувати в системи охоронної та пожежної сигналізації. Пристрій використовується з мобільними телефонами стандарту GSM. Систему можна легко адаптувати до різних вимог замовника: лише функції безпеки, функції безпеки плюс контроль параметрів (температура, освітлення тощо). Всі інтерфейси передбачені та є на платі, а вибір того чи іншого варіанта реалізується при отриманні ТЗ від замовника та прошивкою чи довстановленням необхідного варіанта ПЗ. Універсальність системи є дуже важливим фактором при виборі охоронної сигналізації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: к.т.н. доцент Морозова Ірина Володимирівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62553
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_171-2_СквирськийВВ.pdfкваліфікаційна робота1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.