Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62554
Title: Програмна реалізація матричного алгоритму поточного шифрування інформації
Authors: Медвідь, Артем Григорович
Keywords: псевдовипадкова послідовність
узагальнені матриці Галуа
сполучені матриці
лінійний реєстр зсуву
генератор ПВП
незвідні поліноми
примітивні поліноми
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Медвідь А.Г. Програмна реалізація матричного алгоритму поточного шифрування інформації. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 171 "Електроніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 64 с.
Abstract: Криптографія є невід'ємною складовою сучасного світу, де інформація є однією з найцінніших ресурсів. У зв'язку з цим, захист інформації від несанкціонованого доступу та зловживання є дуже важливим завданням для бізнесу, урядів та інших організацій. Поточний криптографічний захист є однією з найефективніших технологій захисту інформації, яка забезпечує безпеку даних від різноманітних загроз, включаючи крадіжку, підроблення, а також витік інформації. Предметом даної дипломної роботи є основи поточного криптографічного захисту інформації. У роботі будуть розглянуті основні принципи криптографії, що дозволяють захистити дані від несанкціонованого доступу та зловживання. Також будуть проаналізовані сучасні методи поточного криптографічного захисту інформації та їх використання в практиці.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: д.т.н., професор Білецький Анатолій Якович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62554
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_2023_171-2_МедвідьАГ.pdfкваліфікаційна робота1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.