Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62596
Title: Розвиток електронної торгівлі в умовах цифрової трансформації економіки
Authors: Бугріменко, Роман Михайлович
Keywords: електронна торгівля
розвито
маркетин
нтернет-бізнес
підприємство.
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бугріменко Р.М. Розвиток електронної торгівлі в умовах цифрової трансформації економіки // Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.56-58.
Abstract: На сьогодні, підприємства торгівлі найбільше підпадають до впливусучасних інформаційних технологій. Роздрібні торговці використовують мережу інтернет для надання безперервної інформації, послуг і сервісної підтримки, створення позитивної взаємодії з потенційними споживачами як основи для відносин на довгострокову перспективу, сприяння довгостроковому співробітництву на взаємних та вигідних умовах, а також для розробки стратегій маркетингової взаємодії з підприємствами.
Description: 1. Бугріменко Р.М. Особливості формування нового ринкового простору на вітчизняному споживчому ринку. Бізнес Інформ. 2019. №1. C. 241-248. 2. Чорна М.В. Стратегія взаємодії підприємств роздрібної торгівлі з постачальниками. Ефективна економіка. 2010. № 10. URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=337 (дата звернення: 10.11.2023). 3. Глесс Р., Лейкерт Б. Торгівля 4.0. Цифрова революція в торгівлі : стратегії, технології, трансформація. Київ, 2018. 346 с
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62596
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56 Бугріменко.pdfТези1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.