Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62597
Title: Особливості та напрями удосконалення аналізу розрахунків підприємства з покупцями та замовниками в умовах ТОВ «Технооптторг-трейд»
Authors: Попович, Оксана Василівна
Філімонова, Світлана Володимирівна
Keywords: аналіз
аудит
розрахунк з покупцями
дебіторська заборгованість
удосконалення
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Попович О.В., Філімонова С.В. Особливості та напрями удосконалення аналізу розрахунків підприємства з покупцями та замовниками в умовах ТОВ «Технооптторг-трейд» // Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.44-46.
Abstract: У даній тезі розкриваються особливості та напрями удосконалення аналізу та аудиту розрахунків підприємства з покупцями. Розглянуто аналіз формування розрахунків підприємства з покупцями та замовниками в умовах досліджуваного підприємства ТОВ «Технооптторг Трейд». Визначено передумови та шляхи вдосконалення обліково інформаційної системи підприємства за результатами аналізу та аудиту.Інформаційною базою дослідження є законодавчо-нормативні акти, наукові публікації вчених та науковців у фахових виданнях, академічні видання, матеріали фінансової звітності ТОВ «Технооптторг-Трейд»
Description: 1. Жарнікова В. В. Розрахунки з покупцями: аспекти формування інформаційної бази управлінського обліку. Вісник КрНУ імені М. Остроградського. 2019. № 3. с. 88-96. 2. Костюнік О. В., Недашковська Д. М. Деякі питання регулювання дебіторської та кредиторської заборгованостей українських підприємств. Економічна наука. 2017. № 19. с. 45-50. 3. Попович О. В., Якимчук Ю. В. Проблеми обліку розрахунків з покупцями та замовниками і шляхи їх вирішення. Молодий вчений. 2017. № 11. с. 1275-1278.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62597
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44 Попович,Філімонова.pdfТези1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.