Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62631
Title: Кросплатформний програмний додаток для роботи із 3D-даними
Authors: Бударов, Ілля Ігорович
Keywords: процеси завантаження
аналіз
програмні засоби
оптимізація
тестування
інноваційні покращення
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бударов І.І. Кросплатформний програмний додаток для роботи із 3D-даними. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 97 с.
Abstract: У зв'язку з стрімким розвитком сучасних технологій та нестримним наростанням обсягів інформації, усвідомлення просторових відносин та взаємодій об'єктів стає важливим завданням для багатьох галузей науки та промисловості. У цьому контексті 3D-дані та 3D-моделювання виступають не лише як інструменти візуалізації, але й як ключові компоненти для аналізу складних структур і процесів у тривимірному просторі. Моделювання у тривимірному просторі пройшло великий шлях з часів свого скромного виникнення понад 40 років тому, при цьому його можливості постійно розвивалися та ставали все кращими поруч із технологіями, які його використовують. Завдяки цьому відбувається багато цікавих подій. Людство на порозі революції в області моделювання, де сучасні технології та ті, що знаходяться в розробці, здається, стануть кардинальними змінниками у світі тривимірного моделювання. Наприклад, поява тривимірного друку ще більше розширила можливості та потенційні застосування тривимірного моделювання. Тим часом віртуальна реальність, хоч і дуже нова у своїй поточній версії, здається, змінить спосіб, яким ми взаємодіємо з тривимірними моделями назавжди.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Гільгурт С.В
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62631
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_БударовІІ.pdf2.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.