Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62633
Title: Методи захисту інформації в системі дистанційного спілкування
Authors: Іванов, Тарас Володимирович
Keywords: дистанційне спілкування
захист інформації
основні загрози
методи та алгоритми
підтримка
розвиток
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Іванов Т.В. Методи захисту інформації в системі дистанційного спілкування. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 91 с.
Abstract: Зростання кількості населення та його розподіл по всьому світу вимагає ефективних інструментів спілкування. Однією з ключових технологій, яка дозволяє нам уникнути соціальної ізоляції та забезпечити продовження міжособистого спілкування в умовах обмежень, стали системи дистанційного спілкування. Із урахуванням подій останніх років, люди були зобов’язані оптимізувати, покращити і розширити можливості систем дистанційного спілкування. Все почалося із пандемії COVID-19, коли майже все населення Землі було прикуте до карантинних умов. Деякі люди дуже довгий час майже не виходили на вулиці, позакривалися робочі місця, деякі почали працювати вдома, призупинилося очне навчання у дитсадках, школах, університетах. Життя яке ми знали раніше, могло б зупинитись і заморозитись на певний термін. Але, необхідність комунікувати, підштовхнуло людство до більш поглибленого і широкого використання технологій та систем дистанційного спілкування.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Кудренко С.О.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62633
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_ІвановТВ.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.