Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62636
Title: Система для аналізу та прогнозування фінансових потоків
Authors: Кухар, Єгор Ігорович
Keywords: бази даних
каскадні таблиці
командний рядок
маркувальний засіб
прогнозування
комп'ютерна система
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кухар Є.І. Система для аналізу та прогнозування фінансових потоків. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 94 с.
Abstract: З високою складністю сучасного економічного середовища особисті фінанси виростають в область, яка вимагає не тільки уваги, але й систематичного підходу до аналізу та прогнозування. В сучасному світі, де швидкі зміни, глобалізація та технологічний прогрес стають неот’ємною частиною нашого існування, збереження фінансової стабільності стає викликом, який потребує вдумливості та аналітичного підходу. Особисті фінанси, як ніколи раніше, потребують ретельного управління та стратегічного планування. В даному контексті, аналіз фінансів стає ключовим елементом визначення фінансового здоров’я та прийняття обґрунтованих рішень. Проте, нарівні з традиційними методами, сучасні технології вносять суттєвий внесок у способи, якими ми можемо здійснювати аналіз та прогнозування своїх фінансів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Кудренко С.О.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62636
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_КухарЄІ.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.