Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62640
Title: Інформаційна система підприємства на основі об’єктно-орієнтованих баз даних
Authors: Шкут, Владислав Анатолійович
Keywords: база даних
управління
алгоритми оптимізації
відбір
контроль
обмін інформацією
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шкут В.А. Інформаційна система підприємства на основі об’єктно-орієнтованих баз даних. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 79 с.
Abstract: Іформаційні системи відіграють важливу роль у підприємствах різних галузей, забезпечуючи ефективне управління інформацією та підтримку процесів прийняття рішень. Вони дозволяють підприємствам збирати, зберігати, організовувати та управляти великим обсягом даних. Це включає дані про клієнтів, інформацію про продукти, фінансові записи, дані про запаси та багато іншого. Централізація даних та забезпечення їх точності та доступності надають надійну основу для ефективних бізнес-операцій. Інформаційні системи автоматизують та оптимізують бізнес-процеси, збільшуючи ефективність та зменшуючи ручні зусилля. Вони допомагають оптимізувати такі дії, як управління записами, обробка замовлень, управління ланцюгом постачання, кадровий облік та фінансові транзакції. Це призводить до покращення продуктивності, зниження витрат та швидкого реагування.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Проценко М.М.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62640
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_ШкутВА.pdf931.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.