Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62642
Title: Захищена мережа ІТ-компанії з використанням технології VPN
Authors: Пістюльга, Сергій Миколайович
Keywords: захист інформації
список контролю
змінний струм
технологія панорамування
база даних
мережа
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пістюльга С.М. Захищена мережа ІТ-компанії з використанням технології VPN. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 98 с.
Abstract: Початок третього тисячоліття ознаменувався революцією у сфері інформаційних технологій. Комп’ютерні системи та мережі набули величезного значення в економіці, науці, освіті, медицині, культурі та інших галузях суспільного життя. Протягом короткого періоду часу, особливо інтенсивного розвитку зазнали ІТ-компанії, які допомагають людству використовувати всі переваги технологічного прогресу та надають широкий спектр послуг, від програмування та розробки веб-сайтів до обслуговування корпоративних мереж та систем безпеки. Однак, з появою нових можливостей та розвитком мережевих технологій виникли й нові проблеми. Одна з них – це безпека даних. Зі збільшенням обсягів обміну інформацією та її значенням в сучасному світі, питання захисту даних набуло особливої актуальності. Інформація стає цінним активом, який потрібно надійно захищати.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Гільгурт С.Я.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62642
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_ПістюльгаСМ.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.