Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62645
Title: Засоби для автоматизації роботи коворкінгу
Authors: Лисин, Денис Володимирович
Keywords: мережа
мережевий захист
штучний інтелект
база даних
локальна мережа
протокол передачі
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лисин Д.В. Засоби для автоматизації роботи коворкінгу. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 81 с.
Abstract: У сучасному світі, що швидко розвивається, потреба в ефективному використанні простору та ресурсів набуває особливої ваги. Коворкінги, як інноваційні простори для спільної роботи, стали популярним рішенням для фрілансерів, стартапів та навіть великих корпорацій. Ефективна автоматизація роботи коворкінгів може значно покращити їхню ефективність, знизити витрати та підвищити задоволеність користувачів. Ця тема є актуальною, оскільки автоматизація дозволяє оптимізувати управління ресурсами, підвищити доступність та гнучкість послуг, а також сприяє інноваційному розвитку просторів для співпраці. Актуальність теми зумовлена кількома ключовими факторами, які відображають сучасні тренди розвитку робочих просторів та вимоги до них.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., професор Гамаюн В.П
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62645
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_ЛисинДВ.pdf919.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.